آموزش کامل طرز تهیه سوپ مرغ مکزیکی خوشمزه و مخصوصآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ مرغ مکزیکی مجلسی و خوشمزهمواد لازم سوپ مرغ مکزیکیمرغ پوست کننده :•: ۱ کیلوگوجه فرنگی :•: ۳ فنجانسیر خرد شده :•: ۱ حبهپیاز خرد شده :•: ۱/۲ فنجانکنسرو چیلی ( فلفل ) :•: ۲/۳ فنجانلوبیا چیتی پخته شده :•: ۲ فنجانآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ مرغ مکزیکی مجلسی و خوشمزهطرز تهیه سوپ مرغ مکزیکیبرای تهیه سوپ مرغ مکزیکی ابتدا لوبیا چیتی را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی آن آب بگیرید و شعله را ملایم کنید تا بمرور لوبیا نرم وپخته شود.در قابلمه ی بزرگ یادر یک تابه مرغ های پوست گرفته را بریزید و روی آن آب تا جایی بریزید تا یک بند انگشت بالاتر از مرغ ها بیاید و پیاز ها را نیز پوست بگیرید و بشورید و روی تخته ریز خرد کنیدو به مرغ اضافه کنید تا بو ضمختی مرغ از بین برود.۳۰الی ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا مرغ با حرارت ملایم پخته شود.سپس تک مرغ ها پخته شده را از آب مرغ جدا کنید و در ظرفی قرار دهید و گوجه فرنگی ها یی را که از قبل شستیم و روی تخته درشت خرد کردیم را درون آب مرغ میریزیمو همچنین سیر و کنسرو چیلی را به آن اضافه میکنید تا کمی بپزند ،سپس استخوانها را از گوشت مرغ جدا کنید و به هر مدلی که دوست دارید گوشت مرغ ها را خرد کنید یا ریش ریش کنیدو مجددا به آب مرغ اضافه کنید و در آخر لوبیا چیتی پخته شده را نیز به آن بیفزایید و پس از ۱۵ دقیقه بعد سوپ مرغ مکزیکی شما آماده نوش جان کردن است.این سوپ خوشمزه را می توانید به عنوان یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه در کنار غذای اصلی خود در مهمانی ها و مجالس سرو کرد.آموزش کامل طرز تهیه سوپ مرغ مکزیکی خوشمزه و مخصوص ۴٫۳ ۰۹