آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مخصوص مقویآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزهمواد لازم سوپ هویج و زنجبیلهویج :: ۵۰۰ گرمپودر زنجبیل :: ۱ قاشق چایخوریجعفری و پیازچه ساتوری شده :: ۲ فنجانپیاز خرد شده :: ۱ عددروغن زیتون یا روغن کنجد :: ۲ قاشق غذاخوریآب مرغ و یا عصاره مرغ :: به میزان لازمسیب زمینی خرد شده :: ۱ عددنمک و فلفل :: به میزان لازمآموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزهطرز تهیه سوپ هویج و زنجبیلبرای تهیه سوپ هویج ابتدا پیاز ، سیب زمینی و هویج های خرد شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم می ریزیم و کمی تفت می دهیم. سبزی های ساتوری شده را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می کنیم.آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدند به وسیله ی یک مخلوط کن سوپ هویج را به صورت پوره در می آوریم و داخل ضرف مورد نظر سرو می کنیم.آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مخصوص مقوی ۴٫۲ ۱۴