آموزش کامل طرز تهیه مرغ بریان خوشمزه و مجلسی بدون فر در منزلآموزش آشپزی و دستور تهیه مرغ بریان بدون فر خوشمزهمواد لازم برای مرغ بریان بدون فرمرغ :¤: ۱عدد (متوسط)نمک :¤: به میزان لازمکره :¤: به میزان لازمزعفران :¤: به میزان لازمآبلیمو :¤: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوریپیاز :¤: ۱عددفلفل دلمه ای :¤: ۱عددپودر سیر :¤: ۲ قاشق مرباخوریسیب زمینی :¤: به میزان لازمپوره گوجه فرنگی :¤: نصف لیوانآموزش آشپزی و دستور تهیه مرغ بریان بدون فر خوشمزهطرز تهیه مرغ بریان بدون فربرای تهیه مرغ بریان بدون فر در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمت های مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت ۸ تا۱۰ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.قابلمه ای رو در نظر می گیریم و کف آن را با فویل می پوشانیم. روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم. پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم.چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل می پیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.روی ظرف دمکنی قرار داده و ۱۵دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط میپزیم.بعد از پخت فویل رو برمیداریم. مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ می مالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰دقیقه از روی حرارت بر می داریم.مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ می کنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط می کنیم و به عنوان سس روی مرغ می ریزیم.مرغ بریان را بدون برنج هم می شود سرو کرد اما توصیه ما اینست این مرغ را با برنج سرو کنید و به همراه آن مقداری سیب زمینی هم سرخ کنید و میل نمایید.آموزش کامل طرز تهیه مرغ بریان خوشمزه و مجلسی بدون فر در منزل ۳٫۹ ۱۵۲