آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی خوشمزه و سالم با گوجه فرنگیآموزش آشپزی و دستور تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی سالم و خوشمزهمواد لازم پیتزا مارگاریتا∴ روغن زیتون :•: ۱ قاشق سوپخوری ∴∴ گوجه پخته و خرد شده :•: ۴۰۰ گرم ∴∴ ریحان تازه خرد شده :•: ۱ قاشق سوپخوری ∴∴ سیر ریز خرد شده :•: ۲ حبه ∴∴ رب گوجه فرنگی :•: ۲ قاشق سوپخوری ∴∴ پنیر موتزارلا ورقه شده :•: ۴۵۰ گرم ∴∴ برگ تازه ریحان :•: برای تزیین ∴ ∴ خمیر پیتزا :•: به تعداد کافی ∴برای آموزش کامل تهیه خمیر پیتزا در منزل «« اینجا »» کلیک نماییدآموزش آشپزی و دستور تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی سالم و خوشمزهطرز تهیه پیتزا مارگاریتابرای تهیه پیتزا مارگاریتا ابتدا فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.خمیر پیتزا را در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.برای تهیه سس، گوجه فرنگی های پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.پیتزاها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید.سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.البته در صورت تمایل می توانید مواد دیگری مانند ذرت یا فلفل دلمه ای برش خرده به این پیتزا ساده و سالم اضافه کنید که بستگی به میل و سلیقه خودتان دارد.آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی خوشمزه و سالم با گوجه فرنگی ۴٫۲ ۱۰