طرز تهیه پیتزا مخلوطآموزش آشپزی و دستور تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه خانگیمواد لازم برای پیتزا مخلوط :•: گوشت چرخ کرده :•: ۲۰۰ گرم :•: :•: فلفل دلمه ای :•: ۱ عدد :•: :•: رب گوجه فرنگی :•: ۳ قاشق غذاخوری :•: :•: قارچ :•: ۲۰۰ گرم :•: :•: پیاز :•: ۱ عدد :•: :•: کالباس :•: ۲۰۰ گرم :•: :•: پنیر پیتزا :•: به مقداز لازم :•: :•: نمک ، فلفل ، پودر آویشن :•: به مقدار دلخواه :•:آموزش آشپزی و دستور تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه خانگیطرز تهیه پیتزا مخلوطبرای تهیه پیتزا مخلوط ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و درون ماهیتابه با مقداری روغن تفت بدهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ، فلفل و پودر آویشن به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت می دهیم.پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۱ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه نموده و دوباره تفت می دهیم و پس از ۵ دقیقه از روی حرارت اجاق برمیداریم!کالباس را مکعبی خرد کنید پیاز را حلقه ای خرد کنید فلفل دلمه ای را ریز کرده مقداری زیتون هم ریز کنید!خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ۲قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده تا بوی خامی ندهد سپس با قلمو روی خمیر پیتزا پخش کنید و مقداری پنیر بریزید و تمامی موادی راکه خرد کرده بودید(کالباس ، پیاز و…) به همراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید و در انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهید و روی آن زیتون بریزیدو اجازه دهید پیتزای شما ۲۰ دقیقه بماند تا خمیر استراحت کند و در زمان پخت خوب ترد و برشته شود.پیتزا مخلوط را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم البته فر را باید از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید!در صورتیکه می خواهید روی پیتزا مخلوط شما طلایی شود گریل بالا را روشن کنید و مواظب باشد پنیر پیتزایتان نسوزد. پیتزایتان را با سس دلخواه تزیین و سرو نماییددر صورتی که در منزل فر ندارید می توانید از بخار پز یا کیک پز نیز استفاده کنید که حدود ۴۵ دقیقه زمان می برد تا پیتزای شما کاملا اماده شود.آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه و خانگی با فر و بدون فر ۴٫۱ ۲۰۱