آموزش کامل طرز تهیه پیتزا پپرونی سالم و خوشمزه فوری در منزلدستور آشپزی و طرز پخت پیتزا پپرونی خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم پیتزا پپرونیسس قرمز :•: ۳ قاشق غذاخوریپنیر پیتزا :•: به میزان لازمسوسیس یا ژامبون پپرونی :•: ۲۵۰ گرمگوجه فرنگی :•: ۱ عددفلفل دلمه ای :•: ۱ عددنمک و ادویه :•: به میزان لازمروغن مایع :•: به میزان لازمخمیر پیتزا :•: ۱ بستهدستور آشپزی و طرز پخت پیتزا پپرونی خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه پیتزا پپرونیبرای تهیه پیتزا پپرونی در آغاز اولین کار آماده سازی فر است ، پس فر را روشن کنید و روی دمای ۱۲۰درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود. کف قالب پیتزا را کاملا روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد خمیری که از بیرون خریداری کرده اید قسمتی را که صافتر است را روی قالب فر بگذارید و سس قرمز را روی خمیر بریزیدبشکلی که سس سرتا سر خمیر پیتزا را بگیرد و ضخامت آن ۳ میلیمتر باشد، سپس پنیر پیتزای رنده شده را روی سس قرمز بریزید تا کاملا پوشیده از پنیر شود و بعد سوسیس یا ژامبون پپرونی که از قبل خرد و آماده کرده اید را روی پیتزا بریزیدسپس گوجه فرنگی (وسط گوجه را در بیاورید و نریزید زیرا باعث میشود که آب بیندازد و در طعم و ظاهر پیتزا اثر نامطلوب میگذارد) و فلفل دلمه ای بریزید و روی آن را آویشن بریزید که ادویه مخصوص تمامی پیتزا ها است.در آخر ظرف را داخل فر بگذارید و دمای آن را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و ابتدا ۱۵ دقیقه بگذارید بگذرد سپس هر ۵ دقیقه آن را چک کنید ، هر زمان که دیدید خوب پف کرد و روی پیتزا پخته استفر را خاموش کنید و پیتزا را در بیاورید و داخل ظرف مناسبی قرار دهید و نوش جان کنید. اگر تمایل داشته باشید می توانید مثل پیتزا مخلوط داخل پیتزا پپرونی هم قارچ حلقه حلقه شده اضافه نمایید.آموزش کامل طرز تهیه پیتزا پپرونی سالم و خوشمزه فوری در منزل ۴٫۳ ۵۰