آموزش کامل طرز تهیه چیکن استریپس رستورانی خوشمزه و ترددستور آشپزی و طرز پخت استریپس مرغ خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم چیکن استریپسفیله مرغ :•: ۶ عددکورن فلکس ساده خرد شده :•: ۲ پیمانهشیر :•: یک پیمانهآرد :•: نصف پیمانهسیر رنده شده :•: ۲ حبهآویشن :•: یک قاشق چایخورینمک و فلفل :•: مقداریتخم مرغ :•: یک عددسرکه سفید :•: ۱ قاشق غذاخوریروغن مایع برای سرخ کردن :•: به مقدار لازمدستور آشپزی و طرز پخت استریپس مرغ خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه چیکن استریپسبرای تهیه استریپس مرغ ابتدا تکه های سینه مرغ را به تکه های دراز و مستطیل شکل برش دهید. در کاسه ای بزرگ شیر را بریزید و آرد و سرکه و سیر را به آن بیفزاییدو نمک،فلفل،آویشن به روی مواد بپاشید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ ها را نیز داخل کاسه بگذارید و بمدت ۱ ساعت این مواد را در یخچال قرار دهیدتا خوب مایع جذب تکه مرغ ها و مزه دار شود.سپس کاسه را از یخچال در آورید ودر تابه یا قابلمه ای کوچک روغن مایع سرخ کردنی بریزیدو زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود.سپس در کف سینی کورن فلکس را بریزید و تکه مرغها را از مایع داخل کاسه خارج کنید و و در کورن فلکس بغلتانید و آرام در روغن داغ قرار دهید تا چیکن استریپس مغز پخت و طلایی،سرخ شوندو در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن از بین برود و در بشقابی قرار دهید و با هر نوع سسی که باب میلتان است استریپس مرغ را نوش جان کنید. البته این غذا بیشتر با سس کچاب سرو می شود.آموزش کامل طرز تهیه چیکن استریپس رستورانی خوشمزه و ترد ۴٫۰ ۳۵