طرز تهیه کباب تابه ایکباب تابه ای یکی از کباب های خوشمزه و خانگی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. محبوبیت این کباب خانگی به قدری زیاد است که برخی رستوران ها آنرا در منوی غذایی خود قرار داده اند. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه این کباب مجلسی با می پاتوق همراه باشید.مواد لازم کباب تابه ایگوشت چرخ کرده یا سینه مرغ چرخ کرده۵۰۰گرمرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریپیاز۱ عددسیب زمینی۲ عددگوجه فرنگی۲ عددکره۱ قاشق مرباخوریجعفری خرد شده۱ قاشق چایخوریفلفل سیاهبه اندازه کافیزردچوبهبه اندازه کافیزعفران دم کردهبه اندازه کافینمکبه اندازه کافیطرز تهیه کباب تابه ایبرای تهیه کباب تابه ای ابتدا پیاز را پوست بگیرید و با استفاده از رنده در حد متوسط رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس با گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده مخلوط کنید و زعفران را کم کم اضافه کنیدو فلفل سیاه،زردچوبه ،نمک را به هر میزان که تمایل دارید به روی مواد بپاشید و ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود. سپس دقت کنید که سیخ های چوبی را که انتخاب کرده اید با تابه مطابقت داشته باشد.گوشت ورز داده را آرام آرام به سیخ بگیرید و در تابه ای که نچسب باشد کره بریزید و زیر شعله را کم کنید تا آرام آرام کره آب شده وداغ شود در این زمان سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه ای شکل برش دهید.بعد از داغ شدن کره سیخهای چوبی را داخل تابه بردیف بچینید تا کمی سرخ شوند و روی سیخ کبابها بچینید و گوجه ها را نیز کنار سیخ کبابها بگذارید. در آخر رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل کنید و روی مواد کباب تابه ای داخل تابه بریزیدو اندکی نمک و سماق نیز اگر دوست داشتید روی آنها بپاشید و زیر شعله را نسبتا کم کنید تا آب آن تبخیر شود و کاملا کباب بپزد و پلو یا نان نوش جان کنید. کباب تابه ای برای کسانی که تجربه پختن کباب کوبیده و یا کباب برگ را ندارند بهترین گزینه است و انصافا هم کباب خوشمزه و پرطرفداری هست.پیشنهاد مدیر : کباب کوبیده | جوجه کباب | کباب برگ | کباب بختیاری ۴٫۰ ۱۲۹