آموزش کامل طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی خوشمزه با سس مخصوصدستور آشپزی و طرز پخت دنده کباب شاندیز خوشمزه و مجلسیمواد لازم کباب دندهدنده گوسفند یا گوساله :•: ۷۰۰ گرمترخون و جعفری :•: ۲ قاشق غذاخوریآبلیمو تازه :•: ۳ قاشق غذاخوریروغن مایع :•: ۴ قاشق غذاخوریسس خردل :•: ۲ قاشق غذاخورینمک و ادویه :•: به میزان لازمسیر :•: ۲ حبهدستور آشپزی و طرز پخت دنده کباب شاندیز خوشمزه و مجلسیطرز تهیه کباب دندهبرای تهیه کباب دنده ابتدا حبه سیر ها را پوست بگیرید و با رنده ،آن را رنده کنید و در کاسه ای بریزیدو روغن مایع و آبلیمو و سس خردل را به آن بیفزاییدو با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و پاپریکا و هر نوع ادویه دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید و روی مخلوط بپاشید.جعفری و ترخون خرد شده را تا جایی که امکان دارد داخل نرمی دنده فرو کنید.دنده را در ظرفی بزرگ قرار دهید و مخلوط آبلیمو را روی دنده بریزیدو به مدت ۴ساعت تامل کنید تا دنده خوب طعم دار شود.سپس ترخون و جعفری را از لای دنده در بیاورید و بمدت ۸ الی۱۰دقیقه هر دو طرف دنده ها را روی آتش یا زغال کباب کنید.اگر از دنده گوساله برای دنده کباب استفاده کرده اید ۱۰ الی ۱۳ دقیقه باید هر دو طرف آن را کباب کنید و نوش جان کنید. در کنار دنده کباب می توانید مانند کباب کوبیده و کباب برگ از گوجه کبابی و فلفل کبابی نیز استفاده کنید.این کباب خوشمزه و لذیذ متعلق به شهر کرمانشاه می باشد و بیشترین مصرف آن در همین شهر است. امیدواریم از خوردن دنده کباب لذت کافی را ببرید.آموزش کامل طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی خوشمزه با سس مخصوص ۴٫۴ ۳۴