طرز تهیه کباب یونانیدستور آشپزی و طرز پخت کباب یونانی خوشمزهمواد لازم کباب یونانیگوشت راسته گوساله :•: ۱ کیلوفلفل سبز دلمه ای :•: ۳ عددپیاز :•: ۳ عددکره :•: ۱۰۰ گرمفلفل و نمک :•: به مقدار لازمدستور آشپزی و طرز پخت کباب یونانی خوشمزهطرز تهیه کباب یونانیگوشت فیله پاک کرده را از طول به طول انگشت، به یک اندازه می بریم و بعد آن را از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نمائیم . یکی از پیازها را رنده کرده آب آنرا با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می نمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس می خوابانیم.در صورت نداشتن فرصت ، کافی است گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ ها می پاشیم .بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار lمی دهیم و کمی کره روی کباب ها می گذاریم و تزیین کباب را با مواد دلخواه شروع می کنیم. توجه داشته باشید کباب یونانی آماده شده برای ۶ نفر کافی است.برای لذت بیشتر می توانید پلو هم تدارک ببینید و مانند سایر کباب های معروف ایرانی مانند کباب کوبیده و چنجه این غذا را هم با برنج میل نمایید.آموزش کامل طرز تهیه کباب یونانی خوشمزه و مجلسی با گوشت راسته ۳٫۹ ۱۳