آموزش کامل طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه با مرغ ، ماهی و گوشتدستور آشپزی و طرز پخت کشمش پلو خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم کشمش پلوبرنج :•: ۱ پیمانهکشمش :•: ۲۵۰ گرمپیاز :•: ۱ عدد بزرگادویه :•: به میزان لازمشملیز خشک شده :•: ۳۰ گرمنمک و فلفل و زردچوبه :•: به میزان لازمفیله ماهی ، فیله مرغ یا گوشت گوسفند :•: ۴۰۰ گرمدستور آشپزی و طرز پخت کشمش پلو خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه کشمش پلوطرز تهیه کشمش پلو ابتدا گوشت را روی تخته آشپزخانه بگذارید و مربع مربع در اندازه کوچک خرد کنید و کناری بگذاریدسپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید. در تابه ای روغن مایع بریزید و با حرارت کم بگذارید تا روغن داغ شودسپس پیاز را بریزید و تفت دهید و صبر کنید تا طلایی و سرخ شود سپس کمی از ادویه روی پیازهای سرخ شده بپاشید و پیاز را در بشقابی بریزید و کناری بگذارید.در قابلمه ای آب و نمک و زردچوبه بریزید و با حرارت زیاد بگذارید بجوش بیاید. در این فاصله گوشت های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید زیر حرارت را کم کم کنیدتا آرام تکه گوشت ها پخته شود. مدام تفت دهید و نمک و فلفل و شملیز را روی گوشت ها تفت داده شده بپاشید و زیر شعله را خاموش کنیدو تفت دهید تا گوشت ها در تابه که همچنان داغ است نسوزند و در آخر کشمش را بیفزایید و با مواد تفت دهید.زمانی که آب بجوش آمد برنج را در قابلمه بریزید تا بپزد،یک دانه برنج را زیر دندان بگذارید اگر اطرافش پخته بود و مغزش کمی سفت بود زمان آن است که برنج را آبکش کنید.برنج را در آبکش بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید و روغن در آن بریزید سپس مقداری از برنج را کف قابلمه بریزید و روی آن مقداری از مواد گوشت بریزیدهمین طور لایه لایه برنج و مواد را بریزید و در آخر در قابلمه را بگذارید و ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بعد کشمش پلو شما آماده است تا در دیس بریزید و نوش جان کنید.کشمش پلو را می توان با کشمش و مقداری گوشت قرمز یا گوشت مرغ تزیین کرد. این غذا را هم می توانید با مرغ طبخ کنبد هم با گوشت قرمز که به ذائقه شما بستگی دارد.آموزش کامل طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه با مرغ ، ماهی و گوشت ۴٫۱ ۲۹