آموزش کامل طرز تهیه کوفته ترکی خوشمزه و لذیذ استانبولی ترکیه ای

طرز تهیه کوفته ترکیآموزش آشپزی و دستور تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم کوفته ترکی→ شیر :•: ¼ پیمانه ←→ نان سبوس دار :•: ۳ برش ←→ گوشت چرخ کرده :•: ۶۷۵ گرم ←→ پیازچه ساتوری شده :•: ۳ عدد ←→ سیر ریز خرد شده :•: ۲ حبه کوچک ←→ جعفری تازه ساتوری شده :•: ۲ قاشق غذاخوری ←→ تخم مرغ بزرگ :•: ۱ عدد ←→ نمک و فلفل :•: به میزان لازم ←آموزش آشپزی و دستور تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه کوفته ترکینان ها را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم و با درجه pulse می زنیم تا خرد شوند. در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه آن را کنار می گذاریم. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم.پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای شوند. اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم ، سینی فر که کوفته ها را روی آن چیدیم برای یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و پس از آن، سینی کوفته ها را از فریزر خارج کرده، کوفته ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. بیش از سه ماه می توان این گوشت ها را در فریزر نگه داری کرد.همچنین ببینید :کوفته قلقلیکوفته تبریزی ۳٫۹ ۱۵۸

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *