آموزش کامل طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه خوشمزه و رژیمی

کوکوی اسفناجآموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه خوشمزهمواد لازم کوکوی اسفناج• اسفناج :: ۳۰۰ گرم •• برگ سیر :: ۳ برگ خرد شده •• سبزی کوکو :: ۲۵۰ گرم •• تخم مرغ :: ۵ عدد •• پیازچه :: ۳ عدد •• پیاز خرد شده :: ۱ عدد متوسط •• آرد سیب زمینی :: ۲ قاشق غذاخوری •• روغن مایع :: برای سرخ کردن •• نمک و فلفل و زردچوبه :: به میزان لازم •طرز تهیه کوکوی اسفناجبرای تهیه کوکوی اسفناج ابتدا تمام سبزی ها را خوب شسته و ریز می کنیم. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم.سبزی های خرد شده را به همراه پیازچه ساتوری شده در یک ظرف با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم.نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه آرد سیب زمینی به مخلوط سبزی ها و تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. در انتها پیاز سرخ شده را به مواد کوکو می افزاییم.روغن را داخل ماهی تابه میریزیم تا خوب داغ شود و بعد مایع کوکوی اسفناج را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه می دهیم خوب سرخ شود.بعد از سرخ شدن هر دو طرف کوکوی اسفناج و پیازچه می توانید آن را تزیین و سرو کنید.آموزش کامل طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه خوشمزه و رژیمی ۴٫۱ ۲۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *