آموزش کامل نکات و طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی

طرز تهیه آش شلغمآموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزهمواد لازم آش شلغمشلغم :•: ۵۰۰ گرمبرنج :•: ۱۰۰ گرمگوشت چرخ کرده :•: ۲۰۰ گرملپه :•: ۵۰ گرمنعناع خشک :•: ۲ قاشق چایخوریپیاز بزرگ :•: ۲ عددزردچوبه :•: نصف قاشق چایخوریروغن، نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواهآموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزهطرز تهیه آش شلغمبرای تهیه آش شلغم ابتدا پیازها را پوست بگیریدو بشورید و آنها را رنده کنید و در کاسه ای بریزید و گوشت گوسفند یا گوساله ای که از قبل در چرخ گوشت چرخ کردید را به پیاز در کاسه اضافه کنید و نمک و فلفل به مقداری که تمایل دارید به روی گوشت بپاشید تا طعم دار شوددر این مرحله مواد را ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و با کف دست به اندازه های کوچک بشکل توپ در بیاورید ودر قابلمه ای کمی روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا به مرور زمان داغ شود سپس گوشهای توپی شکل را در روغن قرار دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان تغییر کند.سپس لپه ها را در قابلمه بریزید و ۴الی۵لیوان آب داغ به آن بیفزایید واگر سرماخوردگی ندارید زردچوبه را نیز اضافه کنید و ۱۰دقیقه بگذارید با شعله نسبتا زیاد لپه ها و گوشت خوب بپزند.در این زمان شما شلغم ها را پوست بگیرید و بشوریدو روی تخته آشپزخانه نگینی یا مربع شکل خرد کنید سعی کنید نه خیلی بزرگ باشد نه خیلی ریز بلکه به حدی خرد کنید که در آش مشخص باشد.برنج را بشورید و آب آن را بیرون بریزید و در قابلمه برنج و شلغم را به مواد اضافه کنید و حرارت را ملایم کنیدو هر ۱۰ دقیقه یکبار به قابلمه سری بزنید و مواد را هم بزنید زمانی که از آش چشیدید و احساس کردید که کاملا مواد آش پخته است ولی طعم دلخواه شما نیست میتوانید به آش نمک و فلفل مجددا اضافه کنیدو پس از ۵ دقیقه اگر لعاب دلخواه شما را داشت زیر شعله را خاموش کنید واگر تمایل دارید آش شما غلیظ و کم آب باشد زمان بیشتری به آش باید بدهید تا غلیظ شوددر آخر در تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و نعناع خشک را در آن سرخ کنید و آش شلغم را در کاسه ای بریزید و نعناع خشک سرخ شده را روی آش بریزید و این آش خوشمزه را نوش جان کنیدهمچنین ببینید :طرز تهیه  رشتهطرز تهیه آش جوطرز تهیه آش دوغطرز تهیه آش بادمجان ۴٫۴ ۲۴

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *