طرز تهیه کوکوی آرد نخودچیکوکوی آرد نخودچی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی آن آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده هستند. این کوکوی خوشمزه طعمش کمی شبیه به شامی کباب می باشد و ظاهری شبیه به کوکو سیب زمینی دارد. برای یادگیری این اموزش آشپزی با ما همراه باشید.مواد لازم کوکوی نخودچی« گوشت چرخ کرده :: ۴۰۰ گرم »« پیاز :: ۱ عدد »« آرد نخود چی :: ۳۰۰ گرم »« نمک و فلفل و زردچوبه :: به مقدار لازم »« آب :: به مقدار لازم »« روغن :: به مقدار لازم »« تخم مرغ :: ۳ عدد »« زعفران :: ۱/۲ قاشق چایخوری »آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکو آرد نخودچی مجلسی و خوشمزهطرز تهیه کوکوی آرد نخودچیبرای تهیه این کوکوی خوشمزه و مجلسی ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ( آب پیاز گرفته شود ) ، تخم مرغ ، آرد نخودچی ، زعفران ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و آب را اضافه کنید تا مایه نسبتا شلی مانند ماست سفت بدست آید.مواد کوکو را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. نکته قابل توجه این است که آرد را باید کم کم به مواد اضافه کنیم تا آرد نخودچی گلوله نشود.سپس روغن را داغ کرده و با قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته بگذارید یک طرف آن طلایی شود و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. در انتها با سبزیجات تازه ، خیار شور و گوجه فرنگی تزیین و نوش جان نمایید.دستور طرز تهیه کوکوی آرد نخودچی خوشمزه با گوشت چرخ کرده ۴٫۶ ۸۵