طرز تهیه انواع املت ، املت اسپانیایی، ایتالیایی، فرانسوی

انواع املت اسپانیایی، املت ایتالیایی و املت فرانسوی ماده اولیه لازم مشترکشان تخم مرغ، فلفل، نمک، قارچ و کره است. دیگر مواد لازم املت اسپانیایی گوجه فرنگی، فلفل دلمه و ژامبون می باشد. و همینطور برای املت ایتالیایی پیاز، کدو، ذرت، پنیر پیتزا و خرده نان نیاز است. املت فرانسوی نیز با همان مواد اولیه اصلی تهیه می گردد.

ادامه مطلب در آرگا مگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *