طرز تهیه خاویار بادمجان و رمز و رازهای خوراک بادمجان خوشمزه

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجانخوراک بادمجان از غذاهای حاضری و پرطرفدار ایرانی محسوب می شود. این خوراک خوشمزه یکی از محبوب ترین غذاهایی است که با بادمجان تهیه می شود. این خوراک را می توانید از فروشگاه ها به صورت کنسرو تهیه نمایید ولی اگر دوست دارید این خوراک خوشمزه را خودتان تهیه کنید با این آموزش آشپزی با می پاتوق همراه باشید. مواد لازم ذکر شده در لیست پایین برای ۲ نفر کافی است.مواد لازم خوراک بادمجانبادمجان متوسط۲ عددپیاز۱ عددسیر۲ حبهگوجه فرنگی۱ عددروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریجعفریبه اندازه کافیلیمو ترش۱ عددنمک و فلفل سیاهبه اندازه کافیطرز تهیه خوراک بادمجانابتدا بادمجان ها را به صورت کبابی یا آبپز آماده می کنیم و پس از پخت پوستشان را می گیریم. اگر طعم دودی را دوست ندارید بادمجان ها را به صورت کبابی آماده نکنید. در ادامه گوجه فرنگی را روی حرارت مستقیم کباب می کنیم و پوستشان را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم.در مرحله بعدی پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با روغن زیتون در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طلایی شوند سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه می کنیم.تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود سپس ادویه ها را اضافه می کنیم. حالا بادمجان ها را له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعدی جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم.و به ماهیتابه اضافه می کنیم. در مرحله آخر آب لیمو ترش را به خوراک بادمجان اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا خوراک جا بیفتد. سپس خوراک بادمجان را به همراه نان و سبزی خوردن سرو می کنیم.پیشنهاد مدیر : کوکو بادمجان » دلمه بادمجان » کشک و بادمجان » بادمجان شکم پر ۳٫۹ ۱۲

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *