طرز تهیه خورش گوجه بادمجان خوشمزه و نکاتی برای پخت بهتر

خورش گوجه بادمجان همانند خورشت قیمه بادمجان در میان علاقمندان به بادمجان طرفداران زیادی دارد. بادمجان در واقع جزء دسته میوه جات به حساب می آید که علاوه برخواص فراوان، به دلیل دارا بودن مایع زرد رنگ تلخی به نام سولانین می تواند حساسیت زا باشد. در ادامه با طرز تهیه خورش گوجه بادمجان همراه ما باشید.

ادامه مطلب در آرگا مگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *