طرز تهیه موساکا گوشت ، دستور پخت موساکا با پنیر و سیب زمینی

طرز تهیه موساکادستور آشپزی و طرز پخت موساکا یونانی با سیب زمینی خوشمزهمواد لازم برای موساکابادمجان :•: ۶ عددگوشت چرخ کرده :•: نیم کیلوسیب زمینی :•: ۵۰۰ گرمفلفل دلمه ای :•: ۲ عددپنیر پیتزا :•: ۲ پیمانهرب گوجه فرنگی :•: ۳ قاشق سوپخورینمک و فلفل :•: به میزان لازمسس سفید :•: ۱/۵ پیمانهدستور آشپزی و طرز پخت موساکا یونانی با سیب زمینی خوشمزهطرز تهیه موساکابرای تهیه موساکا بادمجان و سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و حلقه کرده و سرخ کنید سپس بادمجان ها را پوست کنده و حلقه کرده و کمی سرخ کنید حال گوشت چرخ کرده را با فلفل دلمه ای خرد شده سرخ کنید و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید.کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و بمالید. سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده را کف ظرف چیده روی آنها نمک بپاشید بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده بپوشانید.گوشت با فلفل دلمه ای سرخ شده را روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی موساکا ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده روی سس سفید بپاشید. فر را از قبل روشن کرده و موساکا را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار د هید.از مایکروفر هم می توانید استفاده کنید. برای تهیه سس سفید، ۱/۵ لیوان شیر را با ۱ قاشق سوپخوری آرد سفید مخلوط کرده روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود بعد یک قاشق کره اضافه کرده و از روی شعله بر دارید.همچنین ببینید : سیب زمینی با پنیر گودا ، پیراشکی سوسیس ، سوفله کدو و بادمجان ۴٫۰ ۶۸

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *