طرز تهیه پیراشکی گوشت و نکات کلیدی طعم و مزه فوق العاده

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر خانگی نیازمند مواد اولیه گوشت چرخ شده، پیاز، تخم مرغ پخته، جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، شیر، بکینگ پودر یا جوش شیرین، روغن مایع، آرد و ماست غلیظ می باشد. پیراشکی ها را حتما در روغن کنجد و یا روغن های مخصوص سرخ کردنی سرخ نمایید.

ادامه مطلب در آرگا مگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *