کوکو برنجکوکو برنج یکی از کوکوهای خوشمزه و سنتی است. در صورتی که برنج تهیه کرده اید و مقداری از آن باقیمانده است می توانید آنرا به کوکوی برنج تبدیل کنید و علاوه برصرفه جویی یک غذای خوشمزه داشته باشید. در ادامه با طرز تهیه کوکوی برنج با می پاتوق همراه باشید.مواد لازم برای ۶ نفربرنج پخته شده :•: ۲ پیمانهتخم مرغ :•: ۴ عددپیازچه :•: ۵ عددسیب زمینی نیم پز :•: ۱ عددپودر سوخاری :•: ۱ قاشق غذا خورینمک و فلفل و زعفران :•: به مقدار لازمطرز تهیه کوکو برنحابتدا برنجی که از قبل پخته شده را باید به وسیله غذاساز یا گوشتکوب کاملا له کنیم. سپس سیب زمینی نیم پز شده را به همراه تخم مرغ ، پودر سوخاری ، نمک ، فلفل و زعفران دم کرده به برنج اضافه می کنیم پیازچه را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم.می توانیم نسبت به ذائقه هم مقداری پودر سیر ، پودر زیره و ادویه های دلخواه اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا مایه کوکو یکدست شود. برای اطمینان بیشتر یک سفید تخم مرغ جلوی دستمان قرار می دهیم.دستمان را در سفیده تخم مرغ می زنیم و مقداری از مایه کوکو به اندازه فلافل بر می داریم و شکل می دهیم ، سپس در روغن داغ سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن یک سمت کوکو ، سمت دیگرش نیز سرخ شد. ۴٫۶ ۰۵