طرز تهیه کوکو پیازچه و رمز و رازهای کوکو پیازچه خوشمزه در منزل

طرز تهیه کوکو پیازچهکوکو پیازچه یکی از کوکوهای خوشمزه و مفید ایرانی است. از خواص پیازچه می توان به این مورد اشاره کرد که برای کسانی که کم اشتها هستند بسیار مفید است و باعث باز شدن اشتهای فرد می شود. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو پیازچه با پاتوق همراه باشید.مواد لازم برای ۴ نفرپیازچه ۴۰۰ گرمتخم مرغ ۴ عددآرد سفید ۲ قاشق غذاخوریزردچوبه به میزان لازمفلفل سیاه به میزان لازمنمک به میزان لازمروغن مایع به میزان لازمطرز تهیه کوکوی پیازچهپیازچه ها را پس از شستن با یک دستمال تمیز خشک می کنیم سپس به صورت ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند ، سپس از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را در یک کاسه می ریزیم و با نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط می کنیم.هر زمانی پیازچه ها کاملا سرد شدند ، آنها را به تخم مرغ اضافه می کنیم.  آرد را هم کم کم اضافه می کنیم تا گوله نشود. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در تابه ای مقداری روغن می ریزیم تا داغ شود.سپس از مایه کوکو بر می داریم سپس مانند کوکو سیب زمینی شکل می دهیم و در تابه می اندازیم. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام مایه کوکو را آماده می کنیم و با نان نوش جان می کنیم. در زمان سرو در کنار کوکوی پیازچه مقداری گوجه فرنگی ، پیاز سفید و خیار شور هم قرار دهید. ۳٫۳ ۰۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *