آموزش کامل طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزاآموزش آشپزی و دستور پخت املت قارچ مجلسی و خوشمزهمواد لازم املت قارچقارچ خرد شده :•: ۲ لیوانفلفل دلمه ای خرد شده :•: ۱/۲ لیوانتخم مرغ :•: ۴ عددپنیر چدار رنده شده :•: ۱/۴ لیواناسفناج خرد شده :•: ۱ لیوانپیاز :•: ۱ عددسیر :•: ۴ حبهآموزش آشپزی و دستور پخت املت قارچ مجلسی و خوشمزهطرز تهیه املت قارچبرای تهیه املت قارچ ابتدا مقداری روغن در تابه ای بریزید و زیر شعله را روشن کنید سپس پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید و در تابه بریزید تا کمی طلایی شود بعد حبه های سیر را خرد کنید به پیاز بیفزاییدو تفت دهید تا نرم شوند سپس فلفل دلمه ای هایی را که از قبل خرد کرده اید را اضافه کنید و تفت دهید و بعد قارچها را بریزید و تفت دهیدتا آب آنها کاملا گرفته شود واسفناج های خرد شده را به مواد تابه بیفزایید و خوب تفت دهید تا اسفناج ها پخته شوند .تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنیدو. پنیر رنده شده را را همراه با تخم مرغ زده شده به مواد تابه بیفزایید و نمک و فلفل روی آنها بپاشید ،بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی خودش را گرفت مواد را زیر و رو و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید و املت قارچ آماده شده را در بشقابی بکشید و با سس مورد علاقتان نوش جان کنید.توصیه می کنیم حتما املت قارچ را مانند املت گوجه فرنگی با نان بربری داغ و در صورت تمایل پیاز میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در این املت می توانید مقداری کالباس هم اضافه کنید.آموزش کامل طرز تهیه املت قارچ خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا ۴٫۰ ۳۸