آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی رستورانی

آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی رستورانیدستور آشپزی و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم باقالی پلو با ماهیچه  برنج ایرانی :•: ۱ کیلو  ماهیچه گوسفندی یا گوساله :•: ۷۰۰ گرمپیاز سرخ شده :•: ۱ قاشق چایخوریزعفران :•: ۱ فنجانروغن هسته انگور :•: ۱ فنجاننمک و فلفل :•: به میزان کافیسیب زمینی :•: ۲ عددشوید خشک :•:   ۵ قاشق غذاخوریسیر :•: ۶ حبهباقالا سبز :•: ۱/۵ لیواندستور آشپزی و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه باقالی پلو با ماهیچهبرای تهیه باقالی پلو با ماهیچه ابتدا برنج را با دقت پاک کنید ، سپس در قابلمه ای بریزید و روی آن آب و مقدار کمی نمک بپاشید و ۱ الی ۲ ساعت بگذارید در آب خیس بخورد. باقالا ها را پوست بگیریدو بشورید و لپه هایش را با کارد از هم جدا کنید و نصف کنید و در کاسه ای از آب بگذارید۳۰دقیقه خیس بخورد. ماهیچه ها خوب بشورید و پیازها را پوست بگیرید و بشورید وروی تخته بگذاریدو با چاقو نگینی خرد کنید و در تابه ای روغن مایع بریزید و شعله را کم کنید تا روغن بمرور زمان داغ شود و پیاز را در آن بریزید و کمی تفت دهید وبگذارید تا طلایی شودسپس ماهیچه ها را به پیاز اضافه کنید و نمک،فلفل به مقدار دلخواه روی ماهیچه ها بپاشید وحرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت ها بمدت ۱۰دقیقه بپزدو سپس گوشت را برگردانید تا طرف دیگرش نیز بپزد.حبه های سیر را پوست بگیرید و خرد کنید به مواد اضافه کنید.پس از پخت دو طرف ماهیچه ها آب بحدی در تابه بریزید که روی ماهیچه ها را بگیرد و در تابه را بگذارید و بمدت ۲الی ۳ساعت با حرارت کم فرصت دهیدتا کاملا ماهیچه ها بپزند(اگر ماهیچه ها نرم شوند یعنی پخته اند)و آب آن به نصف لیوان رسیده باشد.آب برنج را دور بریزید در قابلمه ای آب و نمک و کمی روغن بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب بجوش بیاید،سپس برنج را در آب در حال جوش بریزید و زیر حرارت را ملایم کنیدتا برنج بحدی بپزد که وقتی فشار میدهید اطرافش نرم، اما مغز برنج خام باشد.۲ الی۳ دقیقه قبل از اینکه برنج به این حالت برسد باقالا ها را در صافی بریزید و به برنج در حال پخت اضافه کنیدو سپس برنج و  باقلاها را با هم آبکش کنید و شوید خشک را در آبکش با برنج و باقالی ها مخلوط کنید.برنج را زیر و رو کنید و شوید بریزید.کف قابلمه روغن بریزید و نان یا سیب زمینی یا هر نوع ته دیگی که دوست دارید بچینید و برنج باقال شوید را در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر شعله را زیاد کنیدتا درون قابلمه بخار کند،سپس زیر شعله را کم کنید و مخلوط  ۱ لیوان آب با روغن روی برنج بریزید ودر قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا بپزد.زعفران سائیده شده را با ۱ قاشق آب داغ مخلوط کنید و در کاسه ای مقداری برنج بریزید و زعفران با آب داغ را به آن اضافه کنیدو در زمان کشیدن در دیس برای تزیین برنج روی پلو بریزید و با ماهیچه نوش جان کنید. باقالی پلو با ماهیچه از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که هر کسی نمی تواند آنرا بخوبی تهیه کند.اگر مو به مو این آموزش را ذنبال کنید مطئمن باشید یک باقالی پلو با ماهیچه فوق العاده خوشمزه در اخر خواهید داشت.آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی رستورانی ۴٫۰ ۱۱۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *