آموزش طرز تهیه پنه پاستا فیله مرغ خوشمزه و مخصوص با سس آلفردو

طرز تهیه پنه پاستا فیله مرغپنه پاستا با فیله مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که در کل جهان طرفداران بسیاری دارد. البته چون ذائقه ما ایرانیان به ایتالیایی ها شبیه می باشد بسیاری از غذاهای آنها از جمله همین غذا وارد لیست غذایی ما شده است. در ادامه با آموزش این غذای فرنگی خوشمزه با ما همراه باشید.مواد لازم برای سس آلفردو¤ کره :•: یک چهارم پیمانه ¤¤ خامه یا سس سفید :•: یک پیمانه ¤¤ سیر :•: یک حبه خرد شده ¤¤ پنیر پارمزان رنده شده :•: یک پیمانه و نیم ¤¤ جعفری تازه :•: یک چهارم پیمانه ریز شده ¤آموزش آشپزی و دستور تهیه پنه با سس آلفردو خوشمزه و مجلسیطرز تهیه سس آلفردو برای تهیه سس پنه ابتدا کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.مواد لازم پنه با سس آلفردو ¤ فیله مرغ :•: ۲۰۰ گرم ¤¤ پاستا پنه :•: ۱ بسته ¤¤ جعفری خردشده :•: مقداری برای تزیین ¤طرز تهیه پنه با سس آلفردوبرای تهیه پنه با سس آلفردو ابتدا فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.حالا سس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را  روی شعله ملایم کمی حرارت دهید.سپس جعفری خرد شده را برای تزیین روی پنه با سس آلفردو بریزید و سرو کنید . این یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است.آموزش طرز تهیه پنه پاستا فیله مرغ خوشمزه و مخصوص با سس آلفردو ۴٫۲ ۴۴

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *