آموزش طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی با ذغال روی منقل

طرز تهیه ماهی کبابیماهی کباب تقریبا از آن دسته غذاهای دریایی است که همه افراد به ان علاقمند هستند. این غذای خوشمزه را بیشتر می توانید در رستوران های معروف میل کنید که با این آموزش آشپزی می توانید ماهی کبابی خوشمزه خود را در منزل تهیه و سرو نمایید.مواد لازم ماهی کبابفیله ماهی :•: ۱ کیلوروغن مایع :•: ۱/۴ پیمانهآبلیمو :•: ۶ قاشق غذاخوریآب پیاز :•: ۶ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده :•: ۴ قاشق غذاخورینمک و فلفل قرمز :•: به میزان لازمآموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کباب خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه ماهی کباببرای تهیه ماهی کباب ابتدا فیله های ماهی را بشورید و بشکل مستطیل یا مربع بزرگ برش دهید.سپس در کاسه ای بزرگ روغن مایع و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و آب پیاز و نمک،فلفل قرمز و زعفران دم کرده(بجای زعفران میتوانید از فلفل قرمز،زردچوبه وپودر سیر بریزید و دیگر از ریختن آب پیاز صرف نظر کنید) را نیز به آن بیفزایید و تکه های ماهی ها را درون کاسه بریزید و آنها را زیر ورو کنیدتا مواد به تمام تکه ماهی ها برود و روی کاسه را با پلاستیک(سلفون)بپوشانید و بمدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد تکه ماهی ها برود.ذغال را آماده کنید و تکه ماهی ها را به سیخ بکشید و  روی منقل قرار دهید و پشت و رو ماهی ها را برشته کنید و پیش از برداشتن سیخ ماهی کبابی از روی آتش،کمی کره ذوب شده را با قلمو روی ماهی ها بکشید.(اگر تمایل داشتید) و سپس با سیخ در دیس تزئین شده با گوجه فرنگی،خیار شور،جعفری،لیمو…بگذارید و با پلو نوش جان کنید. دوستان عزیزم اگر تمایل دارید ماهی کباب شما یک طعم ایده آل بدهد۱ قاشق چای خوری پودر پاپریکا،۱/۴ق چ فلفل سیاه آسیاب شده،۲ق چ گلپر خشک را با هم مخلوط کنید و برای ماهی کباب یا گوشت های کبابی تان از آن استفاده کنید و تفاوت طعم را احساس کنید(ارزش یکبار امتحان را دارد)آموزش طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی با ذغال روی منقل ۴٫۰ ۱۹۶

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *