آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده مجلسی و رستورانی خوشمزه

آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده مجلسی و رستورانی خوشمزهدستور آشپزی و طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم چلو گوشتگوشت گردن گوسفندی :•: ۱ عددپیاز :•: ۲ عددرب گوجه فرنگی :•: ۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل و زعفران :•: به میزان لازمچوب دارچین :•:  به میزان لازمبرگ بو :•: به میزان لازمآب لیمو‌ترش :•: ۱ قاشق غذاخوریدستور آشپزی و طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه چلوگوشتچلوگوشت را با روش های مختلفی تهیه می کنند که ما در این اموزش یکی از بهترین روش های پخت چلوگوشت را برای شما آماده کرده ایم.برای تهیه چلو گوشت ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته با چاقو به صورت نگینی خرد کنیدو در قابلمه روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن کمی داغ شود سپس پیاز را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شود.کمی فلفل روی گوشت گردن گوسفند بپاشید و در قابلمه قرار دهید وهمراه با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و تفت دهیدو به مقدار نیاز آب داخل قابلمه بریزید و ۱عدد چوب دارچین و ۲حبه سیر و برگ بو (اگر در منزل دارید) را به مواد قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهیدو بمدت ۳تا ۴ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.اگر در اواسط پخت آب گوشت کم شد و نیاز دیدید به آن آب اضافه کنید حتما آب جوش بریزید.تقریبا در انتهای پخت کامل گوشت نمک و زعفران را به گوشت بیفزایید تا چلو گوشت رنگ زیباتری بخود بگیرد و طعم لذت بخش تری داشته باشد.زمانی که گوشت کاملا پخته شده و حدودا ۱پیمانه آب نسبتا غلیظ در قابلمه باقی مانده بود زیر شعله را خاموش کنیدو چوب دارچین را از داخل قابلمه خارج کنید و چلو گوشت را در ظرفی بریزید و با لیمو ترش تازه و پلو نوش جان کنید.آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده مجلسی و رستورانی خوشمزه ۴٫۰ ۲۲۸

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *