آموزش طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و مجلسی خوزستانی و جنوبی

آموزش طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و مجلسی خوزستانی و جنوبیقلیه میگو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص جنوبی کشورمان است. این غذا شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد ولی در آن از میگو استفاده می شود.دستور آشپزی و طرز پخت قلیه میگو خوزستانی خوشمزه و تندمواد لازم قلیه میگومیگو :•: ۵۰۰ گرمگشنیز :•: ۲۵۰ گرمشنبلیله :•: ۵۰ گرمسیر :•: یک سر کاملپیاز :•: ۱ عدد بزرگعصاره تمر هندی :•: ۱ پیمانهآرد :•: ۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی :•: ۱ قاشق غذاخوریروغن :•: به میزان لازمفلفل قرمز  و نمک :•: به میزان لازمپودر دانه گشنیز :•: به میزان لازمفلفل سیاه :•: به میزان لازمپودر سیر :•: به میزان لازمدستور آشپزی و طرز پخت قلیه میگو خوزستانی خوشمزه و تندطرز تهیه قلیه میگوبرای تهیه قلیه میگو ابتدا در کاسه ای آب گرم بریزید و تمر هندی را اضافه کنیدو با دست تمر هندی را در آب آرام آرام کمی چنگ بزنید و پس آز آنکه تمر هندی کاملا با آب یکی شدآن را صاف کنید و عصاره آن را با آرد مخلوط کنید.میگوها اگر پاک نشده است ابتدا پوست روی آن را کاملا بردارید و تنها سر و دم آن باقی بماندسپس با چاقو سر و دم آن را ببرید حالا میگو بشکل فیله در آمده قوس کمر آن را سمت خودتان بگیریدو انحنای آن را آرام با چاقو برش بزنید و کمی با دست باز کنید شما رگ سیاهی را میبینیدکه به آن روده میگو نیز میگویند آن را با چاقو کاملا در بیاورید. دقت کنید این رگ سیاه تا انتهای میگو ادامه داردو کاملا باید درآوده شود.بعد از پاک کردن میگو آن را بشورید و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا برود.(اگر میگو پاک شده میخرید تنها رگ سیاه آن را باید در بیاورید)گشنیز و شنبلیله را پاک کنید و بشورید و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا برود ودر خردکن بریزیدیا روی تخته آشپزخانه سبزیها را قرار دهید و با چاقو ریز ریز خرد کنید.سپس سبزی خرد شده را در قابلمه بریزیدو زیر حرارت کم قرار دهید و تفت دهید تا آب آن کاملا خشک شود سپس روغن مایع را اضافه کنیدو تفت دهید تا رنگ سبزی تغییر کند و تیره شود و زیر آن را خاموش کنید .سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و یا میتوانید با گوشتکوب آن را له کنید،پیاز را پوست بگیریدو بشورید،نگینی (مربع مربع)خرد کنید و در تابه روغن مایع بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا روغن بمرور داغ شودسپس پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید پس از طلایی شدن ،پیاز را در قابلمه ای که سبزی سرخ شده در آن است بریزیدو سیر را نیز اضافه کنید و زیر شعله را روشن کنید و حرارت را کم کنید و مجددا سبزی را با مواد تفت دهیدو پودر دانه گشنیز،فلفل قرمز و فلفل سیاه،پودر سیر و نمک را به مواد بیفزاییدو در آخر عصاره تمرهندی که با آرد مخلوط کردید را اضافه کنیدو حرارت را روی ملایم بگذارید و صبر کنید تا بجوش بیاید.میگوها را اضافه کنید وصبر کنید تا۵ دقیقه بعد کمی طعم قلیه را بچشیداگر پخته بود زیر قابلمه را خاموش کنید زیر به علت پخت زیاد میگوها سفت میشوند .اگر دوست داشتید برای طعم و رنگ قلیه میتوانید رب گوجه فرنگی نیز ۱ دقیقه قبل از خاموش کردن اضافه کنید.این قلیه میگو خوشمزه را مانند قلیه ماهی با پلو میتوانید نوش جان کنید.آموزش طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و مجلسی خوزستانی و جنوبی ۴٫۴ ۲۸

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *