آموزش کامل طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی شب یلدادستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم انار پلوبرنج :•: ۲۵۰ گرمدانه انار :•: ۱۲۰ گرمپرک بادام :•: ۵۰ گرمعصاره سبزیجات :•: ۵۰۰ میلی لیترزیره آسیاب شده :•: ۱ قاشق چای خوریپوست پرتقال رنده شده :•: ۲ قاشق غذاخوریتخم گشنیز آسیاب شده :•: ۱ قاشق چای خوریدستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه انار پلوبرای تهیه انارپلو ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید و یک دانه برنج را در میان دو انگشت فشار اگر اطراف آن نرم و مغزش سفت بودبرنج را آبکشی کنید و در کف قابلمه روغن بریزید و برنج آبکش شده را بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر حرارت را زیاد کنید ۳ الی ۴ دقیقه و سپس حرارت را کم کنید تا برنج بپزد.انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و بادام مخلوط کنید و در آخر با برنج مواد را مخلوط کنید و دیس بکشید و نوش جان کنید.میتوانید این پلو انار را با سینه مرغ نیز نوش جان کرد.سینه مرغ را همراه با کمی آب و زردچوبه و کمی پیاز بگذارید بپزد و سپس با دست آن را ریش ریش کنیدو در تابه کمی روغن بریزید و مرغ ریش شده را در تابه تفت دهید و همراه موادی که بالا ذکر کردیم ترکیب کنید و انارپلو را نوش جان کنید.این غذا یکی از غذاهای مخصوص شب یلدا است که می توانید آنرا به همراه گوشت بوقلمون یا بلدرچین هم تهیه و سرو نمایید.آموزش کامل طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی شب یلدا ۴٫۸ ۱۰