آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوصآموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم ماهی کنجدیفیله ماهی :•: ۳۰۰ گرمکنجد خام :•: ۲ قاشق غذاخوریسس خردل :•: ۲ قاشق غذاخوریشیر :•: ۲ قاشق غذاخوریآموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه ماهی کنجدیبرای تهیه ماهی کنجدی ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا داغ شود. سپس فیله ها را پاک کنید و بشورید (ماهی انتخابی شما اگر شیر ماهی یا قباد باشد بهتر است)کنجدهای خام را روی سینی بریزید و شیر را در کاسه ای بزرگ بریزید و سس خردل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید و فیله ها را در آن ۵ دقیقه بخوابانید تا خوب جذب مواد شوند و طعم بگیرند.سپس در سینی کنجد قرار دهید و هر دو طرف آن را در کنجد بغلتانید و سپس تکان دهید تا اضافه کنجدها بریزد. روی سینی فر یک قاشق روغن بریزید و با قلمو آن را پخش کنیدتا تمام سینی چرب شود و فیله ماهی ها را روی سینی بگذارید و در فر قرار دهید و ۱۰تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا ماهی کاملا بپزد ، سپس ماهی کنجدی را در بشقاب یا دیس بکشید و با هر چه که دوست دارید تزئین کنید و نوش جان کنید.ماهی کنجدی را می توانید برای مجالس و مهمانی های مهم خود تهیه کنید چون زیبایی خاصی به میز غذای شما می دهد.آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی سوخاری خوشمزه با سس مخصوص ۴٫۵ ۲۱