طرز تهیه آش عدس و انارآموزش آشپزی و طرز تهیه آش عدس و انار غذای گرم و خوشمزه خانگی را در مجله “پاتوق من” بخوانید.مواد لازم آش عدس و انارعدس۱ پیمانهانار خشک۱ پیمانهسبزی آش۵۰۰ گرمبرنج۲ پیمانهپیاز۱ عددسیر۴ حبهنمکبه میزان لازمفلفلبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمنعنا داغبه میزان لازمروغنبه میزان لازمطرز تهیه آش عدس و اناربرای تهیه آش عدس و انار خوشمزه ابتدا باید پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.زیاد سیر را تفت ندهید چون می سوزد و طعم بدی به غذا می دهد.عدس را همراه با ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و عدس بپزد.برنج را چند ساعت در آب و نمک خیس کنید و آن را به مواد اضافه کنید.سبزی آش خرد شده و ساطوری شده را هم به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد و آش جا بیفتد.وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید.نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.این آش به دلیل داشتن انار ترش مزه است و به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.همچنین بخوانید : سوپ عدس » عدس پلو » خورش انار » آش انار ۴٫۲ ۰۴