طرز تهیه آبگوشت گوجه سبز به روش سنتی (آبگوشت آلوچه کرمانشاهی)

طرز تهیه آبگوشت گوجه سبزبرای این پست آموزش و طرز تهیه آبگوشت گوجه سبز (آبگوشت آلوچه) خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم برای تهیه آبگوشت گوجه سبزگوشت۴۰۰ گرمنخودنصف لیوانلوبیا سفیدنصف لیوانسیب زمینی۲ عددپیاز۲ عددمرزهبه میزان لازمآویشنبه میزان لازمطرز تهیه آبگوشت گوجه سبز :آبگوشت گوجه سبز نیز مانند دیگر آبگوشت ها از مواد اولیه گوشت ، لوبیا سفید ، نخود سیب زمینی و پیاز تهیه می شود.در این آبگوشت علاوه بر مواد بالا از مقدار کمی مرزه و آویشن نیز استفاده می شود.زمانی که آبگوشت کاملا پخت آلوچه یا همان گوجه سبز را به آن اضافه کنید.اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه گوجه سبزها درون آبگوشت پخته شوند و سپس آنها را بیرون بیاورید و به وسیله گوشت کوب بکوبید و هسته و پوست آنها را جدا کنید.و قسمت گوشتی گوجه سبز را در آبگوشت میریزیم.در آخر از نعناع داغ برای روی آبگوشت آلوچه استفاده میکنیم.در ضمن هر چقدر گوجه سبز ترش تر باشد آبگوشت خوشمزه تر میشود.همچنین بخوانید : آبگوشت دیزی سنگی » آبگوشت با آب انار » آبگوشت کشک ۵٫۰ ۰۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *