آموزش طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی غذای سالم خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلیبرای این پست آموزش طرز تهیه خورشت سویا و کلم بروکلی خوشمزه حاوی ویتامین C و یک غذای ضد حساسیت و کم‌کالری را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم خورش سویا و کلم بروکلیکلم بروکلی۵۰۰ گرمسویا۲ پیمانههویج بزرگ۱ عددپیاز بزرگ۱ عددسیر۴ حبهرب گوجه‌ فرنگی۲ قاشق سوپ خورینمکبه میزان لازمفلفلبه میزان لازمزرد چوبهبه میزان لازمطرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلیبرای تهیه خورش سویا و کلم بروکلی خوشمزه ابتدا باید پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید.در تابه ای پیاز را با روغن تفت بدهید تا سرخ شود.سیر ها را هم له کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کنید.سویا را به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم‌ ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید وبعد از این مدت در آبکش بریزید و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید.سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید تا مزه خامیش از بین برود.بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید) و اجازه دهید تا هویج بپزد.حدود ۱۰ دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید.این خورش خوشمزه را، هم می‌ توان با نان سرو کرد و هم با برنج.برای خوش‌ رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید.پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته وبعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.همچنین بخوانید : خورش کلم بروکلی » ماکارونی با سویا » خورش گل کلم ۵٫۰ ۰۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *