آموزش طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی خوشمزه به روش سفره خانه ای

طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانیبرای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی بسیار خوشمزه و لذیذ به روش سفره خانه ای را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم برای تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی :گوشت (سردست)۷۵۰ گرمسیب زمینی۴ عددلپه۱۰۰ گرمپیاز۲ عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوریلیمو عمانی۳ عددکره۳ قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمفلفل سیاهبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمزعفران ساییده شدهبه میزان لازمطرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی :آبگوشت لپه آبگوشت بسیار خوش طعم و لذیذیه که طعم اون میتونه با آبگوشت ساده برابری کنه این غذا در اکثر استانهای ایران مورد استفاده قرار میگیره.مقداری از دنبه یا کره را در تابه ای آب کنید و درون آن پیاز ها را سرخ کنید.گوشت را نیز خرد کنید و با پیاز داغ تفت دهید تا کاملا تغییر رنگ بدهدو بعد لپه ها را به مواد اضافه کنید و مقداری تفت بدهیدسپس ادویه را به مواد آبگوشت لپه اضافه کنید و مقدار کمی تفت دهید تا مزه خامی آنها گرفته شودمقداری آبجوش به مواد آبگوشت اضافه کیند و اجازه تا خوب بپزد و جا بیوفتدبعد از اینکه گوشت و سیب زمینی ها خوب پخته شدند ، لیمو عمانی ها را شسته و هسته گرفته و غذا اضافه کنید و صبر کنید آبگوشت شما جا بیفتد.نکات مهم در تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی :پخته شدن کامل سیب زمینی نشان میدهد غذای شما کاملا پخته است.می توانید از گرد لیمو یا گرد غوره بجای لیمو امانی استفاده کنیدسعی کنید برای سرخ کردن پیاز از دنبه استفاده کنید تا کرههمچنین ببینید: آبگوشت کشک » آبگوشت آلوچه » آبگوشت با آب انار ۵٫۰ ۰۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *