آموزش کامل طرز سرخ کردن ماهی برای مهمانی ها و مجالس

چگونه ماهی را سرخ کنیمبرای این پست آموزش روش سرخ کردن ماهی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم برای سرخ کردن ماهیآردیک پیمانهپاپریکانصف قاشق چایخوریزردچوبهنصف قاشق چایخوریپودر سیرنصف قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمفلفل سیاهبه میزان لازمروش سرخ کردن ماهی در منزلبا آموزش روش سرخ کردن ماهی از سری آموزش های آشپزی مجله “پاتوق من” در خدمتتون هستیم. برای سرخ کردن ماهی ابتدا باید ماهی را تمیز پاک کنید و آن را بشورید و بگذارید تا آبش خشک شود.مواد لازم را در ظرفی با هم ترکیب کنید و کنار دستتان بگذارید.مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس فطعه های ماهی را در ترکیب آرد بزنید و بعد آن را بیرون بیاورید و کمی تکان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود. بلافاصله ماهی را در روغن قرار دهید تا ماهی ها سرخ شوند.ماهی ها را از قبل در آرد نزنید چون حالت خمیری پیدا می کنند. همه ماهی ها را به این روش آماده کنید.می توانید برای سرخ کردن ماهی از روش زیر هم استفاده کنیدیک قاشق چایخوری زعفران را در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل کرده و به نصف لیوان آبلیمو اضافه کنید. اگر پودر سیر و پاپریکا در دسترس ندارید ماهی را فقط در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده و در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از ماهیتابه در حالی که هنوز داغ است با قاشق کمی از ترکیب آبلیمو و زعفران را روی آن بدهید.همچنین بخوانید : استیک ماهی » ماهی کبابی » ماهی قزل آلا » ماهی شکم پر ۳٫۷ ۰۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *