آموزش طرز تهیه گشنیز پلو با کوفته قلقلی خوشمزه و دستور پخت آسان

طرز تهیه گشنیز پلو با کوفته قلقلیبرای این پست آموزش طرز تهیه گشنیز پلو با کوفته قلقلی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم گشنیز پلو با کوفته قلقلیبرنجیک کیلوگرمگوشت قلقلی سرخ شدهنیم کیلوگرمگشنیز خرد شدهیک کیلوگرمبرگ کاهوبه میزان لازمتخم گشنیز آسیاب شدهدو قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمفلفل سیاهبه میزان لازمطرز تهیه گشنیز پلو با کوفته قلقلیبرای تهیه گشنیز پلو با کوفته قلقلی خوشمزه ابتدا باید برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کرده و به روش معمول آبکشی کنید.ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته و برنج را دم می‌کنیم.مقداری از گوشت را برای تزئین روی پلو نگه دارید.در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.به همین سادگی گشنیز پلو با کوفته قلقلی شما آماده شد. نوش جانتانهمچنین بخوانید : سوپ گشنیز » کوفته قلقلی » کوفته ترکی » کوفته تبریزی ۵٫۰ ۰۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *