طرز تهیه پلو مرغ آفریقاییامروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی بسیار خوش طعم و عالی با گوشت مرغ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم پلو مرغ آفریقاییسینه مرغ بدون استخوان۴ عددبرنج۳ پیمانهپیاز۱ عددسیر۲ حبهرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوریگوجه خورد شده۴ عددآب مرغکمتر از ۲ پیمانهپودر میگو خشک۲ قاشق غذا خوریفلفل چیلی سبز تازه۱ عددآویشن تازه خرد شدهمقداری جهت پاشیدن روی غذاطرز تهیه پلو مرغ آفریقاییبرای تهیه پلو مرغ آفریقایی خوشمزه ابتدا باید سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سینه مرغ بمالید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید تاروی مرغ کمی قهوه ای شود و بعد داخل بشقابی جدا بگذارید.پیاز خورد شده را کمی تفت بدهید تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه خورد شده را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.بعد از اینکه آب گوجه کم شد زیر شعله را کم کنید و مرغ را به داخل سس برگردانید و با سس کاملا مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.بعد آب مرغ و پودر میگو و چیلی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد و به مدت ۵ دقیقه بگذارید .نکته : اگر پودر میگو خشک نداشتید می توانید این گزینه را حذف کنید.در همین حین برنج را بپزید .برای سرو این غذا در ۴ بشقاب جداگانه برنج قالب زده را بریزید به این صورت که داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار بدهید.بعد بشقاب را روی سر کاسه بگذارید و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید.اگر دیدید آب سس زیاد است کمی شعله را زیاد کنید تا آب بکار برود.فیله مرغ را اسلایس کنید و روی سس بچینید و روی آن کمی آویشن تازه خرد شده بریزید.می گذاریم آب خورش به جوش بیاید و بعد غذا را در زیر نقطه جوش آب صورت نیمه جوش نگه داشته تا نهایتا پخته شود ،یعنی دمای مایع نباید به حالتی برسد که تولید حباب بخار کند به عنوان مثال انواع خورشت را برای بهتر جا افتادن و کامل پخته شدن با این شیوه تهیه می کنند.همچنین بخوانید : زرشک پلو » استانبولی پلو » لوبیا پلو » قارچ پلو ۵٫۰ ۰۱