طرز تهیه خورش بوقلمون بسیار خوشمزه با سیب زمینی و شوید خشک

طرز تهیه خورش بوقلمونامروز برای شما آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت بوقلمون از غذاهای لذیذ و خوشمزه کشورمان را آماده کرده ایم با ما در مجله “پاتوق من” همراه باشید.مواد لازم خورش بوقلمونگوشت بوقلمون۳۰۰ گرمسیب‌ زمینیدو عددشوید خشکدو قاشق غذاخوریپیاز خلال شدهیک عددتخم آفتا‌ب‌ گردانیک قاشق غذاخوریروغن‌ زیتونچهار قاشق غذاخوریزعفران دم کردهبه میزان لازمنمکبه میزان لازمطرز تهیه خورش بوقلمونبرای تهیه خورش بوقلمون خوشمزه ابتدا باید گوشت بوقلمون را به تکه‌ های ریز قیمه ‌ای خرد کنید.سپس پیاز را خلالی کنید و به همراه زعفران روی بوقلمون بریزید و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.سپس گوشت‌ ها را به همراه پیاز و روغن‌ زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.بعد سیب‌ زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.وقتی گوشت و سیب‌ زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌ زیتون روی آن بریزید.می‌توانید این خورش خوشمزه را با نان و یا با برنج میل کنید.همچنین بخوانید : خورش قیمه » خورش بامیه » خورش کرفس » خورش مرغ ۵٫۰ ۰۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *