آموزش کامل طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با سیب زمینیدستور آشپزی و طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم سالاد تن ماهیروغن زیتون :•: ۱ قاشق غذاخوریتن ماهی :•: ۶۸۰ گرمسیب زمینی :•: ۴۵۰ گرمذرت شیرین :•: ۶ عددپیازچه :•: ۱۲ عددفلفل کبابی :•: ۱ عددفلفل دلمه ای قرمز :•: ۱ عددسس لیمو :•: ۱ نسخهفلفل و نمک :•: به مقدار دلخواهحلقه های لیمو ترش :•: به مقدار دلخواهآب لیمو ترش :•: ۲/۱ فنجانزیره سبز :•: ۲ قاشق چایخوریپوست لیمو :•: ۲ قاشق چای خوریگشنیز :•: ۲ قاشق چایخوری جعفری و پودر چیلی :•: برای تزئینسیر :•: ۲ عدددستور آشپزی و طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه سالاد تن ماهیبرای تهیه سالاد تن ماهی ابتدا تن ماهی را طبق دستوری که روی آن درج شده است ۲۰دقیقه در قابلمه ای کوچک پر از آب قرار دهید. و یا اگر از تن استفاده نمیکنید میتوانید فیله ماهی را با طعم دهنده های چون روغن زیتون و فلفل و نمک مزه دار کنیدو روی سینی فر نصف قاشق روغن بریزید و با قلمو تمام سینی را چرب کنید و۸ الی ۱۲دقیقه تامل کنید تا فیله ماهی بپزد.سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشکل مکعبی(مربع)خرد کنید ودر قابلمه ای آب و کمی نمک بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند(نگذارید بحدی بپزد که له شوند)و زیر شعله را خاموش کنید و سیب زمینی ها پخته شده را در آبکشی قرار دهید تا خنک شوند.پوست بلال ها را بگیرید و ذرت ها را از چوب بلال جدا کنید و بشورید و در آبکش قرار دهید.جعفری و پیازچه ها را پاک کنید و بشورید و بگذارید آب آنها برود و روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید و در کاسه ای بریزیدو فلفل کبابی ها را نیز خرد کنید و به مواد کاسه بیفزایید.سپس سس لیمو را آماده کنید پوست ۳ عدد لیمو را بگیرید و ریز ریز خرد کنید یا در خردکن بریزید تا خرد شود و ۲ قاشق چای خوری از پوست لیمو را در کاسه ای بریزید و ۲/۱فنجان روغن زیتون و۲/۱فنجان آب لیمو ترش را بیفزایید و ۲ عدد سیر را پوست بگیریدو چرخ کنید و اضافه کنید و ۲قاشق چایخوری زیره سبز و ۲/۱قاشق چای خوری نمک و ۸/۱قاشق چای خوری فلفل را به روی مواد بپاشید و کمی گشنیز حدودا برای ۲ قاشق چایخوری خرد کنیدو به مواد اضافه کنید و مواد سس را زیر و رو کنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.ابتدا ظرفی که بشکل مستطیل باشد را تهیه کنید و تن ماهی یا ماهی پخته شده را در کف ظرف بریزید و بشکل یک دست در ظرف پخش کنید تا در تمام ظرف یکسان باشدو ۳/۱از سس را بطور کم کم و قطره قطره روی تن ماهی ها بریزید و بعد سیب زمینی ها را بریزید و مجددا ۳/۱ از سس روی سیب زمینی ها بریزید به همین ترتیب ذرت را بریزیدو هر آنچه از سس باقیمانده است را روی مواد بریزید و در آخر نمک،فلفل به هر مقدار که تمایل دارید روی مواد بپاشید و روی سالاد تن ماهی را با سلفون و یا پلاستیک فریزر بپوشانیدو بمدت ۲الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید و هنگام استفاده از سالاد تن ماهی میتوانید آن را با جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده بریزید و پودر چیلی روی آن بپاشید و با لیمو ترش تازه تزئین کنید.بعضی افراد در این سالاد مانند سالاد ماکارونی و سالاد الویه از سس مایونز فراوان استفاده می کنند که این بستگی به ذائقه و طبع شما دارد. این سالاد حاوی پروتئین بسیار زیادی است و برای اضافه کردن وزن بسیار مناسب است.آموزش کامل طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی ۳٫۹ ۲۹