طرز تهیه سالاد یونانیدستور آشپزی و طرز تهیه سالاد یونانی خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم سالاد یونانیگوجه فرنگی :•: ۲ عددفلفل دلمه ای سبز :•: ۱ عددفلفل دلمه ای قرمز :•: ۱ عددفلفل دلمه ای زرد :•: ۱ عددپیاز قرمز :•: ۱ عدد متوسطزیتون سیاه :•: به مقدار دلخواهزیتون سبز :•: به مقدار دلخواهلوبیا قرمز پخته :•: ۱ پیمانهروغن زیتون :•: به میزان لازمسرکه بالزامیک :•: به میزان دلخواهنمک و فلفل :•: به میزان لازمانگور :•: به میزان لازمکاهو سالادی :•: ۲ بوتهپنیر فتا :•: ۲ پیمانهخیار :•: ۲ عدددر صورت تمایل می توانید در سالاد یونانی از مرغ پخته شده و سیب زمینی آبپز هم استفاده نمایید.دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد یونانی خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه سالاد یونانیبرای تهیه سالاد یونانی ابتدا برگ ها ی کاهو را از قسمت سر براحتی جدا کنید و در قابلمه ای از آب سرد بریزید این کار باعث ماندگاری بیشتر کاهو میشود و برگ های کاهو را از طول بترتیب در قابلمه بچینید(این کار را برای رفتن گل ولای از بین برگ ها انجام میدهیم) و بعد از مدت کوتاهی هر کدام از برگ ها را بخوبی بشورید و آبکش کنید و برگ ها را تکان دهید و به طول در آبکش قرار دهیدتا آب آنها برود و سپس روی تخته بگذارید و با چاقو آنها را خرد کنید بنظرم خیلی ریز خرد نکنید تا در سالاد بیشتر نمایان باشد.خیارها را بشورید واگر دوست دارید پوست بگیرید و به هر مدل که دلخواهتان است خرد کنید من آنها را حلق حلقه برش میدهم تا در سالاد زیباتر باشد.پیازرا پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنیدو فلفل دلمه ای ها را به شکل طولی و باریک برش دهید و گوجه فرنگی ها را هم میتوانید مربع شکل خرد کنید یا نه درشت فقط چند برش دهید.و پنیر فتا را نیز بشکل مربع یا مثلث برش دهید.کاهو وخیار و گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای و پنیر فتا و زیتون سبز و سیاه و لوبیا قرمز و انگور ها را همگی در کاسه ای بزرگ بریزید و زیر و رو کنید تا کاملا قاطی شوند و سپس در ظرف شیشه ای بریزید.در یک کاسه کوچک روغن زیتون و سرکه و نمک،فلفل را بریزید و هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند و سس طعم دلخواه شما شود و قبل از اینکه سالاد یونانی را نوش جان کنید سس را روی سالاد یونانی بریزید.برای تزیین این سالاد خوشمزه می توانید مانند سالاد سزار از گوجه مینیاتوری و زیتون های رنگی استفاده نمایید.پیشنهاد مدیر :سالاد فصلسالاد ماکارونیسالاد الویهسالاد شیرازی ۳٫۹ ۳۰