آموزش کامل طرز تهیه سالاد تبوله عربی خوشمزه و مجلسی با اناردستور آشپزی و طرز تهیه سالاد تبوله خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم سالاد تبولهبلغور گندم :•: یک و ۱/۴ پیمانهتره فرنگی :•: یک عددفلفل قرمز کوچک :•: یک عددساقه کرفس :•: یک عددروغن زیتون :•: ۲ قاشق سوپخوریپوست لیموترش :•: ۲ عددآب لیموترش :•: ۲ عددپیازچه :•: ۸ عددنعنا تازه :•: ۶ قاشق سوپخوریجعفری تازه :•: ۶ قاشق سوپخوریانار :•: یک عددنمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازمدستور آشپزی و طرز تهیه سالاد تبوله خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه سالاد تبولهبرای تهیه سالاد تبوله که یک سالاد معروف عربی میباشد ابتدا بلغور گندم را در در کاسه ای از آب جوش بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت آنرا کنار بگذارید تا خوب خیس بخورد.سپس آن را آبکش بریزید ، با آب سرد بشویید و بگذارید آب اضافه آن خارج شود. نعنا و جعفری و پیازچه را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و قسمت سر تره فرنگی را پاک کنید و بشورید و همراه سبزیهای که بالا اشاره شد خرد کنید.ساقه کرفس را نیز بشورید و تکان دهید تا آب در آن نباشد سپس روی تخته با چاقو برش دهید.انار را با چاقو نصف کنید و با پشت قاشق چای خوری ضربه های محکمی روی پوست انار بزنید تا دانه های آن بیرون بیاید.در آخر تمام مواد خرد شده و انار و بلغور گندم را در کاسه ای بزرگ بریزید و نمک و فلفل سیاه به هر مقدار که تمایل دارید روی آنها بپاشید و فلفل قرمز را ریز خرد کنید به مواد بیفزایید و پوست لیمو ترش ها را بگیریدو رنده کنید و بعد آب آنها را بگیرید و روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا بخورد تمام مواد سالادتون برود و ۳۰ دقیقه بگذارید در یخچال بماند و سپس در کاسه ای شیشه ای بریزید و با نان یا کاهو نوش جان کنید.ابتدا بلغور گندم را در در کاسه ای از آب جوش بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و بمدت ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت تامل کنید تا خوب خیس بخورد.سپس آن را در صافی آبکش کنید و بگذارید آب اضافه آن خارج شود.نعنا و جعفری و پیازچه را پاک کنید و بشوریدو روی تخته با چاقو خرد کنید و قسمت سر تره فرنگی را پاک کنید و بشورید و همراه سبزیهای که بالا اشاره شد خرد کنید.ساقه کرفس را نیز بشورید و تکان دهید تا آب در آن نباشد سپس روی تخته با چاقو برش دهید.انار را با چاقو نصف کنید و با پشت قاشق چای خوری ضربه های محکمی روی پوست انار بزنید تا دانه های آن بیرون بیاید.در آخر تمام مواد خرد شده و انار و بلغور گندم را در کاسه ای بزرگ بریزید و نمک و فلفل سیاه به هر مقدار که تمایل دارید روی آنها بپاشید و فلفل قرمز را ریز خرد کنید به مواد بیفزایید و پوست لیمو ترش ها را بگیرید ورنده کنید و بعد آب آنها را بگیرید و روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا بخورد تمام مواد سالادتون برود و ۳۰ دقیقه بگذارید در یخچال بماند و سپس در کاسه ای شیشه ای بریزید و با نان یا کاهو نوش جان کنید.برای تزیین سالاد تبوله می توانید ماننده سالاد انار از دانه های انار استفاده نمایید یا مانند سالاد الویه از دانه های خوراکی مثل ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید.آموزش کامل طرز تهیه سالاد تبوله عربی خوشمزه و مجلسی با انار ۴٫۴ ۱۲