آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر

آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیرساندویچ تن ماهی یک ساندویچ بسیار خوشمزه و فوری هست که می توانید در منزل تهیه نمایید. جالب است بدانید این ساندویچ را فقط در منزل می توانید به این خوشمزگی تهیه نمایید و در ساندویچ فروشی ها به این شکل تهیه نمی شود.دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم ساندویچ تن ماهیتن ماهی :•: ۷۰۰ گرمپنیر چدار رنده شده :•: ۱۱۰ گرمسس مایونز :•: ۱/۳ پیمانهگوجه فرنگی :•: یک عددپیازچه :•: یک عددقارچ :•: ۴ عددپوست لیمو ترش :•: یک عددبرگ تازه جعفری :•: ۳ قاشق سوپخوریبرگ تازه ترخون :•: ۲ قاشق سوپخوریکره نرم شده :•: ۲ قاشق سوپخوریآبلیمو :•: ۲ قاشق چایخوریخردل :•: یک قاشق چایخوریپودر تازه فلفل سیاه :•: ⅛ قاشق چایخورینان تست :•: ۸ عدددستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه ساندویچ تن ماهیبرای تهیه ساندویچ تن ماهی ابتدا پیازچه و جعفری و ترخون را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن برود و روی تخته با چاقو خرد کنید(پیازچه همراه با ساقه خرد کنید)و در کاسه ای بزرگ بریزیدسپس پوست لیمو ترش را بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و همراه با خردل،فلفل سیاه در کاسه ای که سبزی ها را ریختید بیفزایید و در آخر سس مایونز را بریزید و مواد رو زیر و رو کنید تا آبلیمو و سس به خورد تمام مواد برود.قارچ ها خرد کنید و تفت دهید تا بخوبی نرم شوند . بعد از تفت دادن قارچ ها انها را در کنار بگذارید تا در زمان آماده کردن ساندویچ تن ماهی داخلش قرار دهیم.تن ماهی را طبق دستور روی قوطی ۲۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آن را باز کنید و روغن تن ماهی را تا جای که امکان دارد بطور کامل بگیرید و با استفاده از چنگال ماهی را خرد کنیدو به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید تا تن ماهی کاملا از حالت ورقه بودن اولیه اش در بیاید. گوجه فرنگی را روی تخته آشپزخانه بگذارید و ورقه ورقه نازک برش دهید و در کناری قرار دهید۴ عدد از نان تست ها را درون سینی بگذارید و از مواد داخل کاسه و قارچ به طور یکسان روی نانها بریزید و بعد دو برش از گوجه بگذارید و در آخر پنیر چدار رنده شده روی مواد بریزیدو روی ۴ عدد نان تست دیگر را به کره نرم شده آغشته کنید و روی نان تست های دارای مواد تن ماهی بگذارید .دقت کنید آن قسمت از نان تست های که به کره زدید باید بیرون باشد برای سرخ کردن.تابه ای را روی شعله کم قرار دهید تا کمی گرم شود سپس ساندویج ها را از قسمتی که به نان تست ها کره زدید در تابه بگذارید و آرام کره را روی طرف دیگر نان تست پخش کنیدو تامل کنید تا حدودا ۳ دقیقه بعد که نان به رنگ قهوه ای در بیاید سپس با کفگیر ساندویج را بردارید و به طرف دیگر برگردانید و مجددا صبر کنید تا رنگ آن قهوه ای بشودسپس ساندویچ تن ماهی را در بشقابی بگذارید و کمی که خنک تر شد نوش جان کنید. با نان ساندویچی هم می توانید ساندویچ تن ماهی را تهیه نمایید.آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر ۴٫۲ ۲۵

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *