آموزش طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

آموزش طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغدستور آشپزی و طرز تهیه خورشت ریواس خوشمزه و مجلسی در خانهمواد لازم خورش ریواسگوشت یا سینه مرغ :•: ۵۰۰ گرمریواس :•: یک و نیم کیلوگرمپیاز سرخ شده :•: ۳ قاشق سوپخوریروغن آبکرده :•: ۳ قاشق سوپخورینعنا و جعفری :•: ۵۰۰ گرمآرد برنج :•: یک قاشق غذاخورینمک و فلفل :•: به میزان لازمپیاز :•: ۲ عدددستور آشپزی و طرز تهیه خورشت ریواس خوشمزه و مجلسی در خانهطرز تهیه خورش ریواسبرای تهیه خورش ریواس ابتدا نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و یا در خردکن بریزیدو سپس درقابلمه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و سبزی ها را در روغن تفت دهید.پیازها را پوست بگیریر و بشورید وروی تخته با چاقو نگینی خرد کنید،قابلمه را روی گاز بگذارید و شعله را روی کم بگذارید و روغن در قابلمه بریزید و صیر کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کنیدو تفت دهید و گوشت گوسفندی یا سینه مرغ را روی تخته به شکل مربع مربع برش دهید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند سپس نعنا و جعفری خرد شده را بیفزایید.و مخلوط کنید.یک قاشق آرد برنج را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید در قابلمه بریزید( تا خورشت لعاب بیشتری بیندازد) ۳ لیوان آب،نمک،فلفل به خورشت اضافه کنید و صبر میکنید تا خورشت ریواس جا بیفتد.در این فرصتی که دارید پوست ریواس ها را بگیرید و به اندازه ۳ ساتیمتر ۳سانتیمتر خرد کنید و به محض جا افتادن خورشت ریواسها را اضافه کنید و دیگر هم نزنید و در قابلمه را بگذارید تا ۱۵ دقیقه بعد که خورشت ریواس شما آماده برای نوش جان کردن با پلو است.این خورش یک خورش مناسبتی است و در تمام سال نمی توانیم آنرا تهیه کنیم. البته با فریز کردن ریواس های تازه می توانیم در تمام سال خورش ریواس تهیه کنیم.آموزش طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ ۴٫۳ ۹۱

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *