آموزش کامل طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ

آموزش کامل طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی با فیله مرغدستور آشپزی و طرز پخت پلو شوشتری بسیار خوشمزه در منزلمواد لازم پلو شوشتریبرنج :•: یک کیلوگرمفیله مرغ :•: نیم کیلوگرملوبیا چشم بلبلی :•: دو لیوانشوید تازه :•: دو لیوانپیاز سرخ شده :•: یک عددزعفران :•: یک قاشق چایخوریادویه ، نمک و فلفل :•: به میزان لازمدستور آشپزی و طرز پخت پلو شوشتری بسیار خوشمزه در منزلطرز تهیه پلو شوشتریبرای تهیه پلو شوشتری ابتدا در قابلمه ای آب و لوبیا چشم بلبلی بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا بپزدسپس در قابلمه ای دیگر آب و نمک بریزید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید،در این فاصله فیله های مرغ را روی تخته آشپزخانه بگذارید و در ابعاد نسبتا بزرگ مربع شکل خرد کنید سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنیدو در تابه ای روغن بریزید و روی اجاق بگذارید با حرارت ملایم داغ شود سپس پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید و بگذارید تا طلایی و سرخ شودسپس پیازها را در بشقابی بریزید و تکه های خرد شده فیله مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید در این زمان زعفران را نیز بیفزایید و نمک و فلفل و ادویه را نیز بروی تکه فیله ها بپاشیدبه هر مقداری که تمایل دارید و پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و ۱ لیوان آب روی آن بریزید تا کاملا تکه های فیله مرغ پخته شوند و دیگر آب آن تبخیر و شده باشد.آب قابلمه دیگر بجوش آمده برنج را در آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا برنج بپزد یک دانه از برنج را امتحان کنید اگر روی آن کاملا پخته و مغز برنج کمی سفت بودزمان آبکش کردن برنج فرا رسیده است.پس برنج را آبکش کنید کناری بگذارید.سری به تابه بزنید اگر آب تکه فیله ها کاملا خشک شده بودشوید خرد شده (یا ۱ لیوان شوید خشک) را بیفزایید و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را هم اضافه کنید.در قابلمه ای روغن بریزید و مقداری از برنج کف قابلمه ریخته و روی آن از مواد تکه فیله ها بریزیدمجددا یک لایه  برنج و یک لایه مواد، همین طور لایه به لایه بریزید و در قابلمه را بگذاریدو حرارت را کم کنید تا ۴۵ دقیقه الی ۱ساعت بعد پلو شوشتری آماده نوش جان کردن است.در کنار این پلوی خوشمزه می توانید از ترشی گل کلم یا ترشی کلم قرمز استفاده می کنید. ضمن اینکه در صورت تمایل می توانید از سالاد هم استفاده کنید.آموزش کامل طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ ۴٫۰ ۴۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *