آموزش کامل طرز تهیه کباب سرداشی همدان خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه کباب سرداشی همدانکباب سرداشی یا تتالی یکی از غذاهای سنتی شهر همدان است که در گذشته در تنور تهیه می شد ولی در حاضر در تابه تهیه می شود. این کباب خوشمزه شباهت زیادی به تاس کباب دارد و مواد اصلی آن گوشت ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی و پیاز هستند. با این آموزش می توانید این کباب خوشمزه را در منزل تهیه نمایید.مواد لازم سرداشیگوشت گوسفند :•: ۷۰۰ گرمپیاز :•: ۲ عدد متوسطسیب زمینی :•: ۳ عددفلفل سبز :•: در صورت تمایلنمک و ادویه :•: به میزان لازمگوجه فرنگی :•: ۳ عدد متوسطآموزش آشپزی و دستور تهیه سرداشی همدان مجلسی و خوشمزهطرز تهیه سرداشی همدانبرای تهیه سرداشی همدان ابتدا پوست سیب زمینی ها و پیازها را گرفته و بشورید و سپس گوشت گوسفندی را در چرخ گوشت چرخ کنید و سیب زمینی و پیاز را نیز در چرخ بریزید ،سپس مواد چرخ شده را خوب با هم ورز دهیدتا جای که چسبندگی آنها کم شده باشد.نمک و ادویه هر چه که تمایل دارید به روی مواد در حال ورز بپاشید وگوجه فرنگی ها را بشورید و روی تخته بصورت ورقه ورقه برش دهید و ۱یا ۲ عدد سیب زمینی را پوست بگیرید(بستگی به میزان مواد شما دارد) و ان را نیز مانند گوجه فرنگی ورقه ورقه برش دهید .پس از ورز کامل مواد را روی سینی فر و یا هر چیز دیگری که صاف باشد پهن کنید و گوجه فرنگی ها و سیب زمینی های ورقه شده را روی آن بچینید و بمدت ۱ الی ۲ ساعت روی درجه حرارت ۱۴۰ اجازه دهید تا سرداشی کاملا مغز پخت شود و نوش جان کنید.اصل سرداشی همدان باید در تنور نانوایی درست شود زیرا در گذشته برای طبخ  این غذا مواد پهن شده در سینی را به شاطر میدادند تا در تنور بگذارد و  بر روی سنگ پخت شود و طعم بهتری داشته باشد.آموزش کامل طرز تهیه کباب سرداشی همدان خوشمزه و مخصوص ۴٫۵ ۲۷

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *