آموزش کامل طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی جنوبی مخصوص

آموزش کامل قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی جنوبی مخصوصدستور آشپزی و طرز پخت قلیه ماهی جنوبی خوشمزه و تندمواد لازم قلیه ماهیماهی :•: ۲ کیلوگرمسیر :•: ۱ بوتهروغن :•: ۲۰۰ گرمپیاز متوسط :•: ۴ عددگشنیز :•: ۱ کیلوگرمشنبلیله :•: ۲۵۰ گرمتمبر هندی :•: ۲۰۰ گرمزردچوبه :•: ۲ قاشق مرباخوریفلفل قرمز کوبیده شده :•: به مقدار کافیماهی قلیه ماهی بوشهری بهتر است از نوع ماهی های شیر، سنگسر، هامور یا شوریده باشد ، در صورتی که دسترسی نداشتید می توانید از ماهی قزل آلا هم استفاده کنید. توجه داشته باشید می توانید به جای ماهی تازه از تن ماهی هم در قلیه ماهی استفاده نمایید.دستور آشپزی و طرز پخت قلیه ماهی خوزستانی خوشمزه و تندطرز تهیه قلیه ماهیبرای تهیه قلیه ماهی ابتدا گشنیز و شنبلیله را تمیز پاک کنید و بشورید در آبکش قرار دهید تا آبش کاملا برود و در خرد کن بریزید تا خرد بشود یا با چاقو خودتان خردش کنید.پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید، روغن را داخل تابه ای بریزید و زیر شعله را روشن کنید پیاز را داخل آن بریزید و کمی تفت بدهید تا برنگ طلایی در بیاید، سیر را با گوشکوب بکوبید و به پیاز بیفزایید.گشنیز و شنبلیله خرد کرده به پیاز داغ اضافه کنید تا آبش تبخیر بشود و مقداری سرخ بشود. ماهی ها را ۲ تیکه کنید و در قابلمه ای قرار دهید و ۱ استکان آب درون آن بریزید و کمی نمک نیز می افزایید و میگذاریم با شعله ملایم اجاق پخته شود.بعد از پخت پوست ماهی ها را بگیرید و به قطعات درشت خرد کنید و به سبزی های قلیه ماهی اضافه کنید. تمبر هندی را در نصف لیوان آب جوش خیس کنید و در پارچه ای بریزید و شیره آن را بگیرید و به سبزی اضافه کنیدفلفل قرمز کوبیده شده و کمی نمک و زردچوبه بریزید و در تابه مواد را با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند سپس ۲ تا ۳ لیوان آب به تابه اضافه کنید و اجاق را روی شعله ملایم قرار دهید تا قلیه ماهی بمرور و حسابی جا بیفتد و نوش جانتان کنید.و در انتهای پخت ترشی و تندی آن را هرجور که موافق با طبعتان است تنظیم کنید. قلیه ماهی مثل خورشت قورمه سبزی و خورشت قیمه هر چه صبورانه تر پخته شود طعم بهتر و جا افتاده تری خواهد داشت.این غذای خوشمزه و مفید از مشهور ترین غذاهای استان ها جنوبکشور است ، البته در حال حاضر قلیه ماهی در کل کشور طرفداران خاص خودش را دارد.آموزش کامل طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی جنوبی مخصوص ۴٫۰ ۱۲۳

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *