آموزش کامل طرز تهیه املت فرانسوی ساده خوشمزه و شکم پر

آموزش کامل طرز تهیه املت فرانسوی ساده خوشمزه و شکم پرآموزش آشپزی و دستور پخت املت فرانسوی مجلسی و خوشمزهمواد لازم املت فرانسویتخم مرغ :•: ۳ عددکره :•: ۱ قاشق سوپخورینمک و فلفل :•: به میزان کافیآموزش آشپزی و دستور پخت املت فرانسوی مجلسی و خوشمزهطرز تهیه املت فرانسویبرای تهیه املت فرانسوی ابتدا تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید و با همزن آنها هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود (یا با چنگال هم بزنید) و نمک و فلفل به مقدار سلیقه شخصیتان روی تخم مرغ ها بپاشید و هم بزنید (اگر دوست دارید میتوانید سوسیس تفت داده یا کالباس ورقه ای نیز داخل آن بریزید)سپس تابه کوچکی را روی اجاق بگذارید و کره را درون تابه بیندازید و زیر شعله را زیاد کنیدکره را به تمام تابه بمالید حتی دیواره های آن تا کاملا کره ذوب شود.پس هنگامی که کره کف کرد و کف سپس فرونشست مایع را داخل تابه بریزید و روی آن را با چنگال هم سطح کنید.و برای آنکه مایع املت فرانسوی به تابه نچسبد دسته تابه را بگیرید و منظم تابه را عقب و جلو کنید.سپس با چنگال قسمتهای از روی املت که پخته نشده است را جابه جا کنید و از وسط به طرفین ببریدتا روی املت نیز مانند زیر آن بپزد.زمان آماده سازی این املت ۱دقیقه بیشتر طول نمیکشد.با برشته شدن زیر املت فرانسوی و نرم شدن روی آن حتما املت پخته شده است.پس تابه را کمی کج کنید و با کفگیر نیمه املت را روی نیمه دیگرش برگردانید و اگر تمایل دارید لای املت پنیر پیتزا یا گوشت،مرغ،قارچ سرخ شده یا کالباس بریزید و بعد با چنگال املت را سر بدهید در بشقاب بگذارید و نوش جان کنید.برای تهیه املت فرانسوری می توانید نسب به ذائقه خود موادی را حذف و مواد دیگری را جایگزین نمایید. ما در این دستور فقط بیس املت فرانسوی را اموزش داده ایم شما میتوانید به دلخواه موادی مانند قارچ یا کالباس وسط املت بریزید.آموزش کامل طرز تهیه املت فرانسوی ساده خوشمزه و شکم پر ۴٫۱ ۱۹

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *