آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذری

آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذریآموزش آشپزی و دستور پخت آش کشک خوشمزه در منزلمواد لازم آش کشکپیاز :•: یک عددسیر :•: ۲ حبهگوجه فرنگی :•: ۲ پیمانهفلفل :•: یک قاشق مرباخوریگوشت چرخ کرده :•: ۲۵۰ گرمپیاز :•: یک عدد، رنده شهرشته آشی :•: یک پیمانهجعفری :•: ۲۵۰ گرمکشک :•: یک پیمانهنعناع داغ :•: ۲ قاشق غذاخوریآموزش آشپزی و دستور پخت آش کشک خوشمزه در منزلطرز تهیه آش کشکبرای تهیه آش کشک ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید وبا گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و نمک،فلفل اگر مایل هستید نیز روی گوشت بپاشید و خوب گوشت را ورز دهید و سپس  آنها را گرد کنید بشکل توپ یا قلقلی در بیاورید.سپس در قابلمه ای روغن بریزید و پیاز خرد کرده(نگینی)را در آن تفت دهید و سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و همچنین گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز بیفزاییدو گوشت هایی را که بشکل قلقلی در آورده اید را آرام،یک به یک داخل مایع بگذارید و ۲ تا ۳ دقیقه بعد حدودا ۴الی۵ لیوان آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا آب بجوشد سپس رشته را اضافه کنید تا با گوشت قلقلی ها بجوشد وبپزد.بعد از آنکه قلقلی ها پخت جعفری و کشک را نیز بریزید و هنگامی که مواد آش کشک مجددا جوشیدن و جا افتاد  ،در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را مانند آش رشته با نعناع داغ و تزیین کنید و نوش جان کنید.در صورت تمایل می توانید گوشت را از مواد آش کشک حذف نمایید و بدون گوشت آش خود را تهیه نمایید. اگر به آش کشک علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما آش ترخینه دوغ را هم امتحان کنید.آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذری ۴٫۲ ۳۵

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *