آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهیآموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم استیک ماهیماهی :•: ۱کیلوکره :•: ۱۵۰ گرمآبلیمو :•: ۱/۵ قاشق غذا خورینمک و فلفل :•: به مقدار لازمآموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه استیک ماهیبرای تهیه استیک ماهی ابتدا ماهی را تمیز بشویید و در اندازه دلخواه (مثلا به اندازه یک کف دست) برش دهید و پشت و روی ماهی را نمک و فلفل بپاشید و کره را نیز در تابه کوچکی بیندازیدو زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب شود بعد با قلمو به هر دو طرف ماهی بمالید و بمدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید (یا در تابه ای سرخ کنید) تا آماده شود.سپس در بشقاب بگذارید و با لیمو تازه تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید. برای تهیه استیک ماهی می توانید از اکثر ماهی های موجود در بازار استفاده کنید اما توصیه ما استفاده از ماهی قزل آلا ، ماهی سالمون یا ماهی شیر است.ماهی قزل آلا تازه برای استیک بسیار مناسب است . در صورت تمایل می توانید مقداری آبلیمو هم روی استیک بزنید تا طعم بهتری داشته باشد.آموزش طرز تهیه استیک ماهی خوشمزه و مجلسی با انواع ماهی ۴٫۱ ۲۸