آموزش طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه

آموزش کامل طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانهدستور تخم مرغ عسلی بسیار خوشمزه و مقویمواد لازم تخم مرغ عسلیتخم مرغ :•: ۳ عددآب :•: به میزان لازمدستور آشپزی و طرز تهیه  تخم مرغ عسلی بسیار خوشمزه و مقویطرز تهیه تخم مرغ عسلیدر تهیه تخم مرغ عسلی مهم ترین نکته این است که طریقه طبخ ما بصورتی باشد که سفید کاملا پخته شود ولی زرده کمی شل و عسلی باشد.ابتدا یک ظرف مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۳/۴  ظرف را پر از آب می کنیم و پس از شستشوی تخم مرغ ها آنها را داخل ظرف قرار می دهیم.باید با دقت مراقب جوش آمدن آب باشیم ، چون اگر زمان زیادی از جوش آمدن آب بگذرد دیگر تخم مرغ ها عسلی نمی شود و  کاملا آبپز می شوند.نکته مهم در تهیه تخم مرغ عسلی اینست که وقتی آب داخل ظرف جوش امد تا ده می شماریم و بعد از ان سریعا تخم مرغ ها را از آب جوش خارج می کنیم.تخم مرغ عسلی را می توانید با نمک و فلفل سیاه برای صبحانه میل نمایید. ضمنا با نان تست برشته طعم خوبی را تجربه خواهید کرد.آموزش کامل طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه ۴٫۱ ۴۴

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *